Világtalálkozó a Világfaluban május 21. és 22-én. (LURDY Rendezvényközpont)

0
17

Mindenkit  szeretettel várnak KIÁLLÍTÓINK a világtalálkozó utolsó két napján az úgynevezett Világfaluban május 21. és 22-én.( LURDY Rendezvényközpont 10.00-18.00) Megcsodálhatjuk  és vásárolhatunk is különlegesen szép és egyedi ajándéktárgyakat, műalkotásokat, népművészeti értékeket. Lesznek egészséges  házi készítmények, lekvárok, italok,olajok,hagyományosan készült, E-mentes  húsáruk, sajtok az őstermelőktől és  gyógyteák stb. Az Életmód-  Egészség- Szépség Világa  teremben( 4-es terem) érdekes , figyelemfelkeltő  bemutató kiselőadásokat hallhatunk, miközben lehet beszélgetni, nézelődni vásárolni és ismerkedni a különféle készítményekkel és  gyógymódokkal. Az előadók között,  a kiállítókon, feltalálókon kívül lesznek neves orvosok, népszerű pszichológusok, lélekgyógyászok. Előadást hallhatunk például a deutérium mentes víz szerepéről a rákbetegségek kezelése kapcsán, a hidrogénnel dúsított víz fogyasztásának előnyeiről, a Moksha cseppekről. Megtudhatjuk, hogy miben segíthetnek a különféle kivonatokat tartalmazó termékek? Dr. Dávid Tamás professzor A lét a tét címmel tart majd kiselőadást a rákgyógyításról. Alapismereteket  hallhatnak a stesszről, a sztressz mérhetőségéről és stressz kezelési technikákról, élménykilométerek szerepéről az életminőség megőrzésében  dr. Szalay Katalin  rekreációs irányító / neurológus szakorvostól G. Németh György c. egyetemi docenstől , a Budapesti Alvásközpont igazgatójától , amely a World associatoin  of Sleep Mecine partnerétől ismereteket kapnak az  “Alváslétről – hogyan lehet jól aludni” ,  előtte  részt vehetnek egy alvásteszt kitöltésén- a pihentető alvásért. Papp Lajos,  Darnói Tibor, Csókai András  és Böjte Csaba is ellátogat hozzánk. Találkozhatunk Sri Sureshji indiai lélekgyógyásszal, a meditáció mesterével, aki szintén megtisztel bennünket egy 15 perces bemutatkozó előadással. Lehetőség lesz állapotfelmérésre, választ kapunk arra is,hogy   mi a szerepe gyógyvizeinknek és a manapság népszerű tornagyakorlatoknak(AVIVA , Meridián) a betegség megelőzésben, valamint a különféle  technikai eszközöknek a gyógyításban. Programok: A Programok megtekintéséhez kattintson ide: Programajánló: További tájékoztatás : www.vilagtalalkozo.hu     www.facebook.com/vilagtalalkozo  


Kedves Barátaink!

A Panoráma Világklub Világfalu-rendezvényén megkóstolhatsz egy különleges csoki-tallért! Farkas Elemér a Csokimúzeum Alapító-tulajdonosa elkészítette felajánlásaként –  egy csoki-kockát – a Világtalálkozó és a Házat-Hazát Alapítvány logójával díszítve a világtalálkozójának JÓ CSELEKEDETÉT jelképezve, a rendezvény ugyanis támogatja a szegény sorsú gyermekeket és Kárpátalján, Badalón egy új magyar óvoda építését az életveszélyessé vált helyett. Egy  100,- Ft-os csoki-tallér megvásárlásával 45,-Ft-al támogathatod a badalói óvoda építését. A vásárlókat megajándékozzuk még egy 300,-Ft-ot érő bónusszal is, amit felhasználhatsz a Budapest XVI. kerület Bekecs u. 22. szám alatt található Csokimúzeum kiállításának belépőjénél. Ezzel csoki-tallérral kint leszünk a május 21-22.-én a Lurdy Házban megrendezendő V I L Á G F A L U rendezvényen! Várunk Benneteket!

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

1 × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .