Fogyás kényelmesen a varázs kávéval? Akarod? Lehetséges!

0
2981
Fogyókúra kávé fogyasztással
Fogyókúra kávé fogyasztással

Ha már túl vagy ezer fogyókúrán, diétán, melyek csak a pénztárcádat fogyasztották le, de a jojo effektusnak köszönhetően a Te súlyod ismét a régi, netán még több, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod ezt a 2 az 1-ben cikket.             

Mitől 2 az 1-ben?

Mert egy cikken belül két problémára kaphatsz választ, megoldást:

  • Az egyik a kényelmes és egészséges fogyás,
  • a másik a jobb agyféltekés on-line marketing módszer, mely a varázskávé fogyasztása mellett hozzásegít vállalkozásod sikeréhez, bevételeid növeléséhez, amennyiben egy jóízű kávé/ital fogyasztása mellett még jövedelem-szerzéssel is akarsz foglalkozni! A kettő egymástól teljesen függetlenül is gyakorolható.

Most kérdezhetitek, hogy, hogy jön ide a fogyás, és mi az a varázs – kávé és hogyan kapcsolódik a jobb agyféltekés online marketinghez?

SlimROAST, a „varázskávé”

Fogyókúra kávé fogyasztással
Fogyókúra kávé fogyasztással

Kávézni mindenki szeret. Sokan el sem tudják képzelni a napot a reggeli kávé nélkül, ami rohanó világunkban a „motorod” beindítását jelenti. Persze a vélemények megoszlanak arról, hogy a reggeli kávézás jó vagy rossz, egészséges, vagy egészségtelen? Ez a dilemma azonban fel sem merül, ha a 100%-ban vegyszermentes, arabica kávéból készült varázskávét iszod, amely ráadásul több olyan, nem génkezelt gyógynövényt, is tartalmaz, mely védi az egészségedet és fedezi egésznapi vitamin és ásványi anyag szükségletedet

/ide jó lenne legalább 1-2 ÁSVÁNYI ANYAG felsorolás, ami meggyőző lehet az olvasóra, és ha vitaminok is vannak benne – mintha azt mondta volna a Csilla, hogy nincs -, lehet, hogy nem jól emlékszünk? Ha van benne vitamin is, akkor abból is kellene 1-2-t felsorolni.

Mi ez a csodaszer?

Ez a Valentus termékcsalád SlimROAST kávéja, amit Magyarországon a JobbATOM Kft. forgalmaz. A cég ügyvezető igazgató asszonya Péterfia Éva, az Egészségügyi Minisztérium Egészségfejlesztési Főosztálya volt vezetőjének szakmai véleménye a varázskávéról így hangzik:

A SlimROAST kávéban a fogyást segítő tudományosan igazolt hatóanyagok jelentős része egymást erősítő szinergikus hatással, természetes növényi kivonatokkal egyszerű és élvezetes módon segíti elő a testsúly csökkenését. Nem kell bevenni egy marék táplálék kiegészítőt, de minden hatóanyag benne lehet a reggeli kávéban.

 A „varázskávé” nem emeli meg a vérnyomást, és a pulzust.

Három hónapos fogyasztása után, beindul a fogyás, de közérzet javulása, az energiaszint emelkedése már néhány hét után egyértelműen érezhető.

Nézzük az online marketing módszert!

Azt már nem kell senkinek bizonygatni, hogy anyunk kapacitásának csak töredékét használjuk. Azt is mindenki tudja, hogy az agy jobb – és bal féltekéből áll. Míg a bal agyfélteke a racionális gondolkodás, a rendszerezés, a számolás, írás, olvasás, addig a jobb az érzelmek, az intuíció, a képi látás, a kreativitás központja.

A jobb agyfélteke „megdolgoztatását” egyre több területen igyekeznek kiaknázni, így téve hatékonyabbá és jobbá a hétköznapi életet, a tanulást például az agykontroll, a különböző vizualizációs technikák, vagy éppen a jobb agyféltekés rajzolás segítségével.

Bizonyára hallottál már az online marketingről is, még akkor is, ha nem marketingesként dolgozol egy cégnél, esetleg saját vállalkozásod van, vagy egy MLM – es rendszerben értékesítesz. Egyszóval az online marketinggel szinte mindenki találkozott már, többen tanfolyamokat is elvégeztetek ebben a témában, de maradtak fehér foltok, vagy a tanultak nem hozták meg a kívánt eredményt.

Nos, ha tovább olvasol egy hatékony és játékosan elsajátítható online marketing módszert ismerhetsz meg.

Jobb agyfélteke és a JobbATOM Kft.

Az online marketing az utóbbi évtizedekben óriási változáson ment keresztül. A technika fejlődése és internet száguldása folyamatos tanulásra kényszeríti a szakembert és a felhasználót egyaránt. A JobbATOM Kft. kifejlesztett egy új, jobb agyféltekés online marketing módszert, melyről Szuhár Csilla a cégvezető munkatársa adott saját élményein nyugvó tájékoztatást:

Kő kemény racionális világban élünk, és ha eszünkbe is jutnak régi álmaink, ezer és ezer kifogást sorolunk fel, miért nem sikerülhet. Mindezt azért, mert a bal agyféltekében lerakódott tapasztalásaink elnyomják a jobb agyféltekés kreativitásunkat. Ha pedig valami új jön, valami fejlődik a világban, már eleve tiltakozunk, ahelyett, hogy a hasznunkra fordítanánk.

A JobbATOM oktatás módszerével megtaláltam azt a kulcsot, mellyel könnyű kinyitni a „megértés csodabarlangjának” kapuját. És nem csak megnyitni könnyű, hanem fel tudtam gyorsítani a folyamatot

A JobbAtoM, vagyis Jobb Agyféltekés Online Marketing ötlete a férjem fejéből pattant ki, és férjemmel, Golovics Lajossal együtt honosítottunk meg Magyarországon és a Világban és, amit kollégáinkkal és franchise partnereinkkel még ma is folyamatosan fejlesztünk annak érdekében, hogy egyre könnyebb és gyorsabb átláthatóságot biztosítsunk az online anyagainkban, a tanfolyamainkon, vagy a coach programjainkon résztvevőknek.

Hogy honnan jött az ötlet? Nos, az én küszködésemből, értetlenségemből, sírógörcseimből, elkeseredéseimből…
Mindaz, amit tanítunk, amit teszünk, azt nem csak magunkért, hanem másokért is tesszük:

  • Olyan hagyományos vállalkozást vezetőkért, akik tovább akarnak lépni és tudják, hogy szükségük van online marketingre.
  • Olyan egyetemistákért, akik hajlandóak az öreg, ám tapasztalt rókáktól ellesni a legjobb módszereket.
  • Olyan MLM vállalkozókért, akik tudják, hogy az elmúlt 50 év MLM – s szakmájára is ráfér a frissítés.
  • Olyan kismamákért, munkanélküliekért, vagy éppen azokért, akik nem szeretik a tömeget, akik kezdeni akarnak valami értelmeset az életükkel.

A tanfolyamok kis csoportos foglalkozások keretében zajlanak, a hallgatók saját meséiket lerajzolva, kisfilmeket nézve kis lépésekben sajátítják el az anyagot. A tanfolyam vége mindig egy személyes beszélgetés, mely során saját marketing problémáikhoz kapnak személyes tanácsadást. A tanfolyam sikerét bizonyítja az is, hogy nincs lemorzsolódás és a tanfolyam befejezése után is visszajárnak klubfoglalkozásokra.

Most kérdezhetitek újra, hogy, hogy jön ide a fogyás és a varázs – kávé és, hogyan kapcsolódik a jobb agyféltekés online marketinghez?

Az online marketing tanfolyam mellett a JobbATOM Kft. terméket is forgalmaz, egy olyan terméket, amely 100% – ban automatizálható, azaz interneten végezhető, 100% – ban egészséges és 100% – ban megbízható pénzügyi és jogi hátérrel rendelkezik.

Ez a termék a fogyást kényelmesen és egészségesen elősegítő amerikai „varázskávé”, a Slim ROAST.

A jobb agyféltekés online marketing módszerről és a „varázskávéról”még oldalakat lehetne írni, de ha felkeltette érdeklődésedet valamelyik téma, vedd fel a kapcsolatot a JobbATOM Kft. munkatársaival, akik szívesen állnak további információkkal rendelkezésedre, vagy látogass el a cég weboldalaira: www.jobbatom.hu, illetve www.varazskave.hu.

Kiegészítés, javaslat:

Ha igénybe veszed a JobbATOM Kft. szolgáltatásait, azzal a Házat – Hazát Alapítványt is támogatod /www.hazathazat.com/

Ács Klára

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

2 × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .