Egy maréknyi dollárért mehet moziba a debreceni közönség

0
203

Film | Kultúra

Egy maréknyi dollárért mehet moziba a debreceni közönség

Debrecen – Az európai filmművészet nagyjairól szól az Apolló új, tematikus filmklubja. Pénteken westernfilmet vetítenek!

Európa Kulturális fővárosait 2023-ban Magyarország és az Egyesült Királyság egy-egy városa adja, amelyek egy éven át az európai kultúra és értékrend nagykövetei lesznek. Mivel az Apolló mozi számára is fontos, hogy Debrecen legyen a kiválasztott magyar város, egy havonta jelentkező filmklubbal szeretnének hozzájárulni a pályázat sikeréhez.

Egy maréknyi dollárért

A filmklub már a harmadik alkalomhoz érkezik, s ezúttal a szervezők egy klasszikus európai westernhez nyúltak: pénteken 18 órától az Egy maréknyi dollárért című filmet láthatja a közönség. A film utáni elemzést és előadást Váró Kata Anna, a Debreceni Egyetem oktatója tartja.

A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal mutatjuk be a Soós Imre-teremben 18 órától!

Nem árt tudni, hogy a vetítésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs e-mailt erre a címre kell küldeni: fejer.tamas@fonixinfo.hu.  A tárgyrovatba kérik feltüntetni: WESTERN. Az üzenetbe feltétlenül írják be az érdeklődők, hány fővel érkeznek, és feltétlen kérjenek az üzenetről olvasási visszaigazolást elküldés előtt, mert a szervezők nem tudunk ennyi regisztrációra egyenként válaszolni! Azoknak írnak csak vissza, akik már a létszámkorláton túl próbáltak regisztrálni! Mindenki, aki elküldte a regisztrációt, automatikusnak tekintheti a részvételét.


Vissza az oldal tetejére

forrás:dehir.hu
32-1 belsőépítészet – lakberendezés

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

tizenhat − tizenegy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .