Termelői piaccal és strandfejlesztéssel újít Révfülöp

0
146

Egymással párhuzamosan futó jelentős fejlesztésekről számolt be a révfülöpi polgármester a veol.hu-nak. A Balaton északi partján fekvő település megújította egyik fő attrakcióját: befejeződött a Szigeti strand részleges kotrása, valamint homokozása. Ezután a település ütőerének számító Káli út teljes burkolatfelújítása kezdődött el.

Eközben a nyári kulturális programokat lebonyolító Fülöp kertben elkezdődött az új szabadtéri színpad építése, részben fedett nézőtérrel. Az önerős beruházásban a település jól bejáratott programjainak, többek közt a Villa Filip-napoknak, a countryfesztiválnak és a bluesnapoknak jön létre látványos helyszín.

A parkban kapnak esélyt a környékbeli termelők

Egy további beruházásban elkezdődött a kempinggel szemben, a 71-es főút mentén egy termelői piac kiépítése. A piac és létesítményei a következő szezonra már a vendégek rendelkezésére állnak. A korábban a welovebalaton.hu-nak nyilatkozó polgármester “a parkba becsempészett, modern, családbarát” piacnak írta el az új létesítményt, melyen a környékbeli kistermelők árusíthatnak majd.

Révfülöp a Nemzetgazdasági Minisztérium által tavaly kiírt, helyi gazdaságfejlesztést támogató pályázaton nyert 70 millió forintot a piac kialakítására.

turizmuspiacokRévfülöp

forrás:magyarepitok.hu
21-1 építészet – építés

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

3 × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .