Rehabilitációs épületet kap a Balatonnál a Nemzeti Kézilabda Akadémia

0
142

A Nemzeti Sportközpontok kizárólag belső használatú rehabilitációs épületet alakít ki a Nemzeti Kézilabda Akadémia számára. A beruházás során egy már meglévő, mintegy 900 négyzetméteres szállásépületet újítanak fel és alakítanak át Balatonbogláron, a Kodály Zoltán utcában.

Az épület szerkezetileg kielégítő állapotú, de felújításra és átalakításra szorul: a környezetbe illeszkedő modern homlokzatot és új főbejáratot kap, valamint energetikailag is megújul. Elkészülte után rehabilitációs, közösségi és fejlesztő funkciókat egyaránt kell tartalmaznia, így a jelenlegi szállás és kiszolgáló funkciók mellett alkalmassá kell tenni a szabadidő eltöltésére, a közösségi életre, valamint az aktív rehabilitációra, regenerációra. A kollégiumban lakók részére büfét is kialakítanak.

A kivitelezést a keszthelyi Dunántúli Magasépítő Kft. és a nagykanizsai Z-PANNON Építőipari, Kivitelező és Fővállalkozó Kft. közösen végzik el nettó 307,9 millió forintból.

építőipari cégeksportberuházásokBalatonboglár

forrás:magyarepitok.hu
21-1 építészet – építés

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

tizenkilenc + 4 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..