Magyar családi vállalkozás új járműipari üzemén kezdődik meg a munka

0
106

Felületkezelő üzemet alakítanak ki Barcson a Seres Kft. 434 millió forintos beruházásában – derült ki a keddi alapkő-letételi ünnepségen. A 28 éve működő magyar családi vállalkozás közösségi gépjárművek felépítményei gyártásával foglalkozik, a beruházás során többek között egy 800 négyzetméteres gyártócsarnokot adnak át.

 

Az alapkő-letétel (kormany.hu)

 

Az új épület kivitelezését a tervek szerint már az év végére befejezik, a teljes fejlesztés pedig 2019 tavaszára véget ér. A projektet fele részben uniós, illetve belföldi támogatásokból építik meg. A most elinduló építkezésen elkészülő létesítményben félkész- és késztermékeik felületének kezelését, érdesítését, festését, magas hőfokú szárítását végzik majd el.

 

Expotra is termelnek

Seres László tulajdonos-ügyvezető elmondta: a 85 embert foglalkoztató vállalkozás termékeinek 15-20 százalékát exportálja, elsősorban Ausztriába, Csehországba és Bulgáriába. A vállalat árbevétele 2015-ben 3,2 milliárd forint volt.

autóiparüzemépítéscsarnoképítésüzemfejlesztésBarcs

forrás:magyarepitok.hu
21-1 építészet – építés

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

3 × öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .