Elkészült a Leier 2500 négyzetméteres új üzeme

0
229

Kétmilliárd forint saját forrásból fejlesztette hajdúszoboszlói üzemét a győri székhelyű Leier Hungária Kft. Komlós Andor, az építőanyag-gyártó vállalat ügyvezetője elmondta, hogy a fejlesztéskor elkészült a már meglévő üzem mellé egy új csarnok, amelybe új gépeket szereztek be.

Az új üzem alapterülete 2500 négyzetméter, a hozzá tartozó terület pedig másfél hektárt tesz ki. Az üzemben betoncserepeket, magasépítő termékeket és térburkoló elemeket készítenek, amelyeket elsősorban az ország keleti felében és Romániában értékesítenek.

A cég csoportszinten mintegy kétezer embert alkalmaz, Magyarországon közel ezer embert, ebből 55-öt Hajdúszoboszlón. A jelenlegi beruházással tizennégy új munkahelyet teremtettek.

 

2016 rekordbevétellel zárult a cég számára

A Leier Hungária Kft. több mint 25 milliárd forint rekordárbevétellel zárta a tavalyi évet, amely közel kétmilliárd forinttal magasabb az azt megelőző évinél. A tavalyi nyereségről nem közöltek adatot, csak annyit, hogy az eredményt több telephelyen fejlesztésekre fordítják, elsősorban Jánossomorján.

A cégcsoport az építőanyag üzletág mellett ingatlanmenedzsmenttel, személygépkocsi kereskedelemmel és fémmegmunkálással is foglalkozik. Hét országban – Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában – összesen 39 telephellyel rendelkezik.

gyárépítésépítőipari alapanyagoküzemépítésbetonLeier Hungária Kft.Hajdúszoboszló

forrás:magyarepitok.hu
21-1 építészet – építés

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

tizenhárom + 12 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .