150 főt foglalkoztató feldolgozó cég települ Hódmezővásárhelyre

0
143

Fitnesz gyümölcs- és zöldségcsipszeket gyártó vállalkozás adhat munkát a Csongrád megyei városban.

Egy legalább 150 főt foglalkoztató gyár épül Hódmezővásárhelyen – írta meg a Vásárhely24. A portál úgy tudja, a szentesi bejegyzésű EuroChips Kft. már meg is vásárolta az ehhez szükséges területet a helyi ipari parkban. A cég a legmodernebb japán technológiát felhasználva fitnesz gyümölcs- és zöldségcsipszeket gyárt majd Hódmezővásárhelyen.

A Vásárhely24 kiemelte, a Modern Városok Program kapcsán tervezett beruházásoknál Orbán Viktor miniszterelnök és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője is a helyi mezőgazdasági feldolgozóipar fejlesztését nevezte meg fő célnak.

Orbán: Hódmezővásárhely őrzi a magyar történelmi tradíciót

Hódmezővásárhely régi magyar történelmi tradíciót, létformát és kultúrát folytat és őriz meg a jövő számára, amiért köszönet illeti – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Hódmezővásárhelyen, miután a Modern városok program keretében megállapodást írt alá a város polgármesterével, Almási Istvánnal (Fidesz-KDNP).

Blogstar

https://ecoblogstar.blogstar.hu/./pages/ecoblogstar/contents/blog/46700/pics/lead_800x600.jpg

https://ecoblogstar.blogstar.hu/2018/01/03/150-fot-foglalkoztato-feldolgozo-ceg-telepul-hodmezovasarhelyre/46700/

feldolgozóipar,gyár,Hódmezővásárhely,ipari park,Lázár János,mezőgazdaság,Modern Városok Program,Orbán Viktor

forrás:ecoblogstar.blogstar.hu
11-2 gazdaság – kereskedelem

Hozzászólás

hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

5 × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .